Bemutatkozás

Kedves Látogató!
 
A Kálvária Farm 2 hektáros területe Őrbottyánban található, Pest megyében. Gazdaságunk a város szélén helyezkedik el, csendes, nyugodt helyen, erdővel, mezővel körülvett területen, ami ideális arra, hogy állataink természetes környezetben éljenek. 
 
 
Baromfiaink nem kapnak tojótápot, tojásaink tápmentes csirkéktől származnak.
 
  
 
2016 év elejétől vágott baromfi értékesítésébe fogtunk. Húscsirkéinket kis létszámú csoportokban neveljük annak érdekében, hogy a legjobb minőségű húst tudjuk előállítani. A takarmányozás során különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy csirkéink kiváló ízélményt nyújtsanak akár sütés, akár főzés során kerülnek a család asztalára.
A fentiek okán egyéni igényeket is ki tudunk elégíteni.
 
  
 
Nevelünk hússertéseket, mangalicákat, szarvasmarhát is, de a haszonállatokon kívül a vidéki tanyák jellegzetes állatai is megtalálhatóak: macskák, kutyák, kapirgálós baromfiudvar, kecskék, birkák.
 
 
A farm családi vállalkozás, 3 gyermekünkkel etetjük, ápoljuk, gondozzuk állatainkat.
Családi gazdaságunk 2011 óta működik, a terület megvásárlása után gyümölcsöst telepítettünk. Magunk termeljük és dolgozzuk fel a gyümölcsöket, lekvárt főzünk, barackbefőttet rakunk el télire, amit értékesítünk is. A zöldségeket is mi ültetjük, szüreteljük, paradicsomlevet, lecsót készítünk. 
Vásárlóinknak fontos, hogy mit tesznek az asztalra, mivel látják el családjukat. Farmunk előzetes időpont-egyeztetés után megtekinthető, így Ön is a saját szemével meggyőződhet róla, hogyan jutnak termékeink a család asztalára. 
 
      
 
Mivel farmunkon sokféle állat és konyhakerti növények, gyümölcsös található, lehetőség van arra, hogy az alsó tagozatos tanulók „élő környezetismeret óra” keretében, közvetlenül találkozhassanak a tanórákon megismert állatokkal, növényekkel, megismerjék a gazdaságok alapvető gépeit, eszközeit.
 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, vásárlót!
 
Csancsár Erika (kistermelő)
Aranykalászos gazda